C.D.MARIANAO POBLET

HISTORIA DEL CLUB 

El Club Esportiu Marianao Poblet és un club de futbol català de la ciutat de Sant Boi de Llobregat.

 

Va ser fundat l'any 1994, fruit de la fusió de dos clubs de la ciutat de Sant Boi de Llobregat: la UD Marianao -1976- i el CF Poblet -1991-.passant a denominar-se U.D.Marianao Poblet. A final de la temporada 2003/04 absorbeix a l'Hospitalet Atlètic i ocupa la seva plaça a Primera Catalana i passa a denominar-se el nom actual C.D.Marianao Poblet.

 La temporada 22/23  compta  amb 24 equips de futbol base,dos equips amateurs masculins,el "A" que actualment milita al grup 3A de Segona Catalana i el "B" que juga a cuarta catalana grup 9, un amateur femeni a segona divisió grup i un de veterans.

 

Disputa a els seus partits a l'estadi Municipal de Marianao i els seus colors són el vermell, amb pantaló negre.


L'any 2019 se va celebrar el 25 aniversari de la creació del C.D.Marianao Poblet.

 

L'escut a anat patint diverses transformacions fins a l'actual.


Aquest passat mes de Maig del 2023 es va convocar eleccions a la Presidència del club, tan sols va haver una candidatura, la formada per qui en aquell moment havian estat els membres de la junta 2017-2023, en no haver-hi cap altra candidatura a estat reelegit Jose Rodriguez com a President, la resta de membres són Rafael Diaz com a Vicepresident, Judith Blanco com a Secretària, i com a vocals Conrad Mena , Anton Rodriguez, Juan Carlos Alfonso i els nous membres Jorge Herrero i Carlos Yelamos, respecte a la junta anterior a cessat de les seves funcions Angel Galiana.


ORGANIGRAMA ACTUAL

Organigrama club(1)

ESCUT CONMEMORATIU

ESCUT INICIAL

ESCUT ACTUAL

Himne actual del C.D. Marianao Poblet.